0

Dušeci za krevet

Dušek, koji odgovara baš vama, je osnova za zdrav i miran san.

Kolekcija r|Roots dušeka je raznovrsna i sveobuhvatna. Među našim modelima možete pronaći baš onaj dušek, koji odgovara vašem načinu života, godinama i zdravstvenom stanju.

Svi modeli rRoots dušeka imaju probni period od 90 dana, tokom kojeg možete proceniti njihovu udobnost i kvalitet.
KAKO ODABRATI PRAVI DUŠEK?
Prilikom kupovine kreveta i dušeka ostvarujete poseban popust, na krevet je 10%, a na dušek je 20%.
Prilikom kupovine kreveta i dušeka ostvarujete poseban popust, na krevet je 10%, a na dušek je 20%
Razvili smo jedinstveni asortiman, gde svaki dušek ima svoje karakteristike i prednosti, ali evo šta im je zajedničko:

1. r|Roots dušeci za krevet ne zadržavaju prašinu (kod običnih dušeka sa opružnim jezgrom, unutra između opruga postoje šupljine u kojima se vremenom skuplja prašina, koja predstavlja podlogu za razvoj štetnih mikroorganizama).

2. Svi dušeci za krevet su apsolutno ergonomski i daju tačkastu potporu telu, za razliku od opružnih dušeka, koji rade na principu kompresije i otpora.

U našoj kolekciji postoji samo jedan dušek sa opružnim jezgrom, a to je Ortho Classic. Međutim, u njemu smo razradili ventilacioni sistem kako se prašina ne bi nakupljala. Preporučujemo ga deci i tinejdžerima, jer je tokom razvoja kičmenog stuba neophodna, upravo, ravna i prilično tvrda podloga za pravilno držanje.

3. Ovi dušeci za krevet ne stvaraju „efekat talasa“, pa ako vaš partner ustaje ili leže u krevet pre ili posle vas, nećete to osetiti. Pena, za razliku od opruga, prigušuje sve pokrete.

4. Naši dušeci za krevet imaju dug rok upotrebe. Visokokvalitetne pene, koje koristimo, omogućavaju nam da dajemo 10 godina garancije.

5. Antistatički su. Zbog odsustva metalnih opruga, statički elektricitet se ne akumulira u dušeku.

6. Pogodni su za prevoz (osim dušeka sa kokosovim vlaknom). Isporučujemo ih u rolni, pa će, samim tim, stati u običan putnički automobil.

7. Glavni i, možda, jedini nedostatak dušeka bez opružnog jezgra je cena, pošto su dobra i kvalitetna punila skupa. I da, ovi modeli najčešće koštaju više od modela sa oprugama.

Ali, za one koji žele da kupe r|Roots i dušek i krevet, imamo specijalnu ponudu. Popust od 20% za dušek, i 10% za krevet.
Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja,
koja vas interesuju.

Imamo mnogo proizvoda na stanju.
Napišite nam za više informacija.
Dostava
Dostava u Beogradu i Novom Sadu do vašeg doma je besplatna.

Dostava je moguća i u druge gradove. O detaljima isporuke možete se informisati kod našeg menadžera.

U slučaju da sami preuzmete svoju porudžbinu iz našeg magacina na Novom Beogradu, spremni smo da vam damo prijatan popust na celokupnu porudžbinu.
Kupovina proizvoda sa lagera:
Kupovina proizvoda po narudžbini:
Platite porudžbinu na vama udoban način
1
2
Proizvod možete platiti gotovinom prilikom isporuke (pouzećem) ili putem online plaćanja.
Da bismo počeli sa izradom proizvoda, neophodno je da uplatite 50% iznosa. Možete platiti fakturom kao pravno ili kao fizičko lice. Preostalih 50% iznosa možete platiti kada izrada proizvoda bude završena, kao i fakturom ili gotovinom prilikom isporuke (ako ste platili kao fizičko lice).
Garancija
Na dušeke dajemo 10-godišnju garanciju. Visok kvalitet sastava i izrade omogućavaju nam da ponudimo tako dug garantni rok. r|Roots dušek će zadržati svoja svojstva i nakon više godina korišćenja, štaviše, sve vrste pene u njegovom sastavu su hipoalergene.